5 benjaminteams spelen op districtskampioenschap

-   Benjamins

Grote complimenten voor RC HERMES/DVS die een prachtig toernooi heeft georganiseerd. Voor een Rugbyclub die net een jaar oud is een geweldige prestatie!

Aangezien de weerstand in het district vaak onvoldoende is, hebben wij ervoor gekozen om dit jaar niet met een selectieteam naar dit toernooi te gaan maar met de bestaande eerste- en tweedejaars teams. De teams werden ook nog eens afgezwakt doordat het team dat later dit voorjaar HRC gaat vertegenwoordigen op het Moederdagtoernooi, deze dag was afgereisd was naar ’t Gooi om daar hun krachten te meten met tegenstanders buiten ons district.

Het bleek dat alle teams inderdaad keihard moesten vechten voor iedere try en dat was precies waar we naar opzoek waren. In de poule fases werd ongeveer evenveel gewonnen als verloren waardoor alle teams nog twee wedstrijden in de tweede poulefase konden spelen maar niet door wisten te dringen tot de finales. Bekijk hier de uitslagen van de poulewedstrijden en de resultaten in de tweede ronde.

We feliciteren BSN met de beker en danken alle clubs uit het district voor hun sportiviteit, doorzettingsvermogen en inzet.

Het was een bevredigende dag!